Word ik stinkend rijk als ik Deal Hunter word?

Gratis deals voor andere zoeken? Ik ben gekke Henkie niet toch?

Nee, natuurlijk ben je gekke Henkie niet! Je bent een hele goede Deal Hunter! Je vind het leuk om in de donkere krochten van het Internet te zoeken naar de beste deal voor jezelf, maar ook voor een ander. Jij weet als geen ander waar je de beste deal haalt en wat je daar voor nodig hebt. Je kent alle regels van spaarprogramma's als Air Miles en DE punten en je weet precies welke actiecodes werken en welke niet. 

Je kan die kennis allemaal voor jezelf houden, maar je kan 'm ook delen. En misschien verdien je er ook nog een centje mee!

Dus ik kan er een centje mee verdienen?

Jazeker. Jouw kennis is geld waard. Met elke zoekopdracht verdien je Myffer punten. Die punten gaan aan het eind van de maand in de hoge hoed en daarmee maak je kans op € 50,- cash in het handje. Hoe meer punten, des te meer kans. Maar dat is nog niet alles. De mensen die een zoekopdracht plaatsen, hebben er vaak iets voor over om echt de allerbeste deal te vinden. Bijvoorbeeld omdat ze geen zin hebben om te zoeken of omdat jij simpelweg een veel betere deal gevonden hebt. 

Een voorbeeld: Ria zoekt een mooie nieuwe koelkast en heeft zelf bij BCC een topdeal gevonden: de Bosch Powerfrost 2000XL met condensbakje voor slechts € 699,-. Ze daagt de Deal Hunters uit: als jij een betere deal vindt dan krijg je € 10,- beloning*. Appeltje eitje! Want jij weet dat je bij de Duitse Amazon precies die koelkast voor € 649,- krijgt. Ria blij want die bespaart nog eens € 39,- en jij kan voor een tientje in de kroeg twee biertjes kopen.

Dus: wacht niet langer. Wordt Deal Hunter en probeer het gewoon zelf!

* van elke beloning houden we € 0,30 bankkosten in en houden we zelf 10%. Onze schoorsteen moet ook roken!